Praktisk sæbedispenser til væg  0

Hvis du leder efter en flot og praktisk sæbedispenser til væg, så er Pure Solution det rigtige sted. De har et godt sortiment, af flere typer sæbedispensere til netop dit behov. Udvalget består primært af sæbedispensere af rustfrit stål, automatisk sæbedispenser og tilbehør i form af påfyldningssæbe. De har et bredt udvalg af designs til hver type dispenser, således der med sikkerhed findes en løsning til netop din smag og dit behov. Alle deres sæbedispensere monteres på væggen og påfyldningssæben er skånsom, mild og kan fås med eller uden parfume.

Automatisk sæbedispenser, din bedste hygiejneløsning.

Ved at vælge en automatisk sæbedispenser sikrer du dig et rent og hygiejnisk toiletmiljø. Den praktiske dispenser sørger for, at du ikke skal røre ved den. Ved at mindske enhver berøring, overfører du ikke bakterier og andet, hvilket højner hygiejnen. Når du bruger en automatisk dispenser, så skal du derfor slet ikke bruger hænderne til, at dosere din sæbe. Denne type automatisk dispenser er meget populære, da den giver den bedste hygiejne. En automatisk sæbepumpe er derfor en god, nem og ren løsning for dig og dine medarbejdere.

Sæbe til sæbedispenseren

Når du vælger en sæbedispenser, skal du samtidig overveje om du vil benytte skumsæbe eller opfyldning af sæbe fra dunk.

Skumsæbe

En skumsæbe er billigere, fordi den fylder mere i hånden end traditionel sæbe. Derfor er sæbedispenseren indstillet således, den dosere mindre sæbe. Selvom sæben er dyrere i købspris, så er forbruget langt mindre, hvilket gør den billigere. Hos Puresolution forhandles der skumsæbe i refill-poser, hvor den ligeledes kan bestilles hjem i dunk eller flaske til opfyldning.

Opfyldningssæbe fra dunk eller flaske

En opfyldningsløsning fra dunk eller flaske er en nem og enkel metode, da stort set alt sæbe kan bruges og det stiller ikke krav til specielle refill-poser. Det er nemt, at hælde sæben direkte ned i sæbedispenseren, hvorefter den er klar til brug. Det er en god ide, at rengøre en sæbebeholder hver gang den skal genfyldes, således den gode hygiejne bibeholdes. Oftest købes der sæbe i 5 liters dunke.

En sæbedispenser fra Pure Solution er din sikkerhed for god hygiejne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *